torstai 17. maaliskuuta 2016

Hillan koirakaverit ja pikaiset kuulumiset

Hilla ei ole perheemme ainoa koira, joten on syytä esitellä nämä muutkin toverit, koska ne varmasti tulevat silloin tällöin täällä esiintymään.

Aloitetaan vanhimmasta eli Tarasta, jonka suonissa virtaa niin beaglen kuin bretoninkin verta. Taralla on ikää jo 9 vuotta, mutta silti vanha rouva nauttii lenkkeilystä ja jäniksien ajamisesta. Äärettömän sympaattinen tapaus, joka on perso herkuille.



Seuraavaksi esittelyyn vanhemman siskoni omistama bretoni Salla (Yavanna's Usma), joka käy tervehtimässä meitä täällä maalla vähintään kerran viikossa. Salla on nyt 2-vuotias. Mitenhän Sallaa kuvailisi parhaiten? Äärettömän miellyttämishaluinen, fiksu ja ennen kaikkea ikiliikkuja. Loistava lenkkikaveri, joka ei väsy ihan vähästä. Salla on muun muassa menestynyt hienosti näyttelyissä.




Ja viimeisenä sitten perheemme uusin tulokas eli bichon frisé Lyyli. Lyyli tuli meille viime vuoden kesäkuussa juhannuksen aikoihin. Lyyli on nuoremman siskoni omistuksessa, mutta asustaa meidän luonamme siskoni opiskelujen vuoksi. Onhan tämä veikeä kaveri kaikkien metsästyskoirien jälkeen - aivan erilainen luonteeltaan ja käytökseltään.




Nyt on kaikki koirat tullut esiteltyä ja luultavasti koko koplasta tulee täällä jatkossa olemaan juttua. 

Ja vielä loppuun lyhyesti Hillan kuulumiset. Ensi viikolla pitäisi mennä Vesilahden ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina meillä on Sakari Poti. Ilmoittauduin Hillan kanssa myös TOKO-kurssille, joka alkaa maaliskuun lopussa. Osallistumme myös Hillan ja Lyylin kanssa Koirakoulu Kompassin temppu- ja aktivointiverkkokurssille ja koirat ovat olleet kyllä ihan intoa piukassa ensimmäisen viikon harjoituksista. Katsotaan, jos saisin parempaa päivitystä tehtyä kurssista, kun se on vähän pidemmälle edennyt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti